Film

Om het jaar goed te beginnen ; een nieuwe volautomatische zaagmachine MEP Shark 281 NC5. En een nieuwe Style MC350 freesmachine. Deze kleine freesbank is razend snel te programmeren. Mede hierom kunnen wij de interne wachttijden reduceren waardoor wij voor kleine serie of enkele stuks de levertijd fink kunnen bekorten.

Aanschaf nieuwe Hurco 6 TMI draaibank met een capaciteit van rnd 215mm en een doorlaat van 32mm. Deze machine is snel te programmeren met de hurco besturing. Tevens aan te sturen door ons cad-cam systeem. Zeer geschikt voor de productie van enkele stuks.

Aanschaf nieuwe Doosan 2100LSY met stangaanvoer van 3 meter. Draaidiameter 300mm en een doorlaat van 61 mm. Deze draai- freescombinatie is uitgerust met alle systemen om 24 uur per dag te produceren. 

AUGUSTUS 2020

Aanschaf nieuwe Chinch-Mill 30 met 4e as. De machine heeft een automatische verticale gereedschapswisselaar met 24 posities. Verplaatsingen X-as 1500 mm, Y-as 650 mm en Z-as 620 mm. Deze Chinch-Mill wordt net als onze andere machines aangestuurd met het cam-systeem van OneCNC.

View the embedded image gallery online at:
https://www.chessa.nl/nieuws#sigProIdb2599f6d48

Chessa Metaalbewerking bv doet mee met het werkfestival Sneek. Op 28 september van 13:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom om ons bedrijf te bezichtigen. Zo laten wij u graag onze machines en gemaakte producten zien. Zelf de beladingsrobot programmeren? Kom langs en probeer het! 

Begin 2019 is de nieuwe Hurco VM10i Plus in gebruik genomen. Met deze freesbank kunnen wij snel programmeren. De freesbank is voorzien van een extra beeldscherm. Zo kunnen wij sneller programmeren waardoor wij goedkoper enkele stuks of kleine series kunnen maken.

Afgelopen week (week 28-2018) heeft Chessa Metaalbewerking BV een nieuwe draaibank SMEC SL2000m met aangedreven gereedschappen en een kawasaki beladingsrobot in gebruik genomen. Dit is de volgende stap in het automatiseren van het productieproces.

CNC Frezer kennis van ten minste Heidenhain. Minstens 5 jaar ervaring. Bekend met CAM systemen zoals OneCNC. Zelf freesprogramma's maken. Goed kunnen werken in een klein team. De ambitie hebben om samen de beste producten te maken.

Interesse? Schrijf een brief of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar ons bedrijf.