Over Chessa

Onze historie

Chessa Metaalbewerking bv is gestart in 1988 als eenmansbedrijf. In het centrum van Sneek hield het zich voornamelijk bezig met reparatiewerk. Na inmiddels 2 verhuizingen is het bedrijf sinds 2006 gehuisvest in een nieuw pand aan de Schoenmakersstraat 19 te Sneek op industrie terrein de Hemmen. In 2016 is het bedrijf overgenomen door Wieger Miedema en Gerbrig Jansma. De naam is onveranderd gebleven. En de intentie om vakwerk te leveren en te streven naar  100% tevreden klanten is gebleven. De werkzaamheden zijn enorm uitgebreid. Er worden nu complete machines volgens klantspecificatie gemaakt. Ons machinepark is uitgebreid en bestaat uit conventionele en hypermoderne cnc gestuurde machines. Met automatische aanvoer en overnamespindel voor serieproductie. Maar wij zijn ook goed in het leveren van enkele stuks of kleine series.

View the embedded image gallery online at:
https://www.chessa.nl/over-chessa#sigProIdffd0ea23a6

Onze klanten

Door de jaren heen hebben wij een vast en trouw klantenbestand opgebouwd. De klanten bevinden zich in heel Nederland. Wij werken voor de voedingsmiddelen industrie, de offshore, de scheepsbouw, de jachtbouw, voor technische diensten van grote bedrijven, de carrosseriebouw en voor de machinebouw.

Ons team

Ons team bestaat uit 8 medewerkers. Specialisten in hun vakgebied. Programmeren in Fagor, Fanuc of Heidenhain is dagelijkse kost. Daarbij worden wij ondersteund door Fusion 360 en Onecnc. Met deze cad-cam systemen kunnen wij snel en zonder fouten programmeren. Het is onze uitdaging om met onze kennis voorop te blijven lopen. Dat zijn verplicht aan onze klanten. Zij hebben recht op de slimste productiemethode met de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten.

Kwaliteit

Wij staan voor onze producten. Op basis van uw tekening of liever nog uw stepfile maken wij het product precies volgens uw specificaties. En in een keer goed, dat garanderen onze vakspecialisten. Kwaliteit is voor ons de verwachtingen van onze klant te overtreffen.